Un mateix objecte segons el seu procés d’elaboració pot presentar diferents formes.
Escolliré el vi com exemple, ja que hi ha bastantes qualitats diferents. El procés d’elaboració, en casi tots els tipus de vi, es tracta del mateix, en canvi la seva diferència prové dels components que el formen i les seves quantitats. El que els diferencia un vi de un altres és el temps d'emmagatzematge per tal que s'envelleixi, aixi que es pot dir quan un té més qualitat o menys.
Diferents vins:
Escolliré el vi com exemple, ja que hi ha bastantes qualitats diferents. El procés d’elaboració, en casi tots els tipus de vi, es tracta del mateix, en canvi la seva diferència prové dels components que el formen i les seves quantitats. El que els diferencia un vi de un altres és el temps d'emmagatzematge per tal que s'envelleixi, aixi que es pot dir quan un té més qualitat o menys.
Diferents vins:
- negres: amb raïms tintes. Fermentació realitzada amb el most i la pell de 20 dies, aproximadament.
- blancs: amb raïms blancs o tintes. Fermentació realitzada amb most sense les pells i les llavors.
- rosats: amb raïms tintes amb una certa maceració abans del premsatge del most.
- claretes: amb raïms tintes i blanques. Fermentació realitzada amb les pells.El nom prové de la perversió i imitació de "Claret", el vi pàl·lid negre d'origen Bordeus.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada